MountainEscape room

TOT COMENÇA AMB UNA HISTÒRIA

La Font Picant, núcli dels pirates més famosos de la Península Ibèrica. En la zona muntanyosa del Castell de Burriac, hi ha enterrats molts tresors d'èpoques llunyanes que mai ningu ha estat capaç de trobar.

Fa més aviat poc, però, va aparèixer la pista d'un tresor que el Capità Barbanegra va amagar. Només se'n guarda un petit document que va trobar un intrèpid explorador de la zona. Per culpa d'un petit descuit, l'explorador va perdre la informació i aquesta ha trascendit a mans nostres.

Així doncs... tot comença amb un camí. Tot inici és emocionant però... es podrà arribar a trobar mai aquest tresor?

FUNCIONAMENT DE L'ACTIVITAT

Els alumnes arribaran amb grups de 4-5 persones ja fets prèviament al centre escolar. Tan bon punt arribin a la Font Picant d'Argentona es trobaran tants monitors i monitores com grups s'hagin realitzat. Davant de cada un dels monitors hi haurà un sobre tancat amb informació bàsica per començar l'activitat (reglamentació, mapa topogràfic en blanc i negre, fil conductor i primera pista). En el moment que tots els grups tinguin el sobre obert i les coses que contenen el sobre ben clares, s'inicia l'activitat.

Tots els grups aniran sempre a punts completament diferents ja que no poden coincidir en les mateixes fites ja que hi ha enigmes a resoldre dins d'elles. Cada un dels grups disposarà d'un monitor de suport que els ajudarà en moments més complicats del trajecte (accions d'orientació, resoldre els enigmes,...).

La durada de l'activitat és de 3-4 hores depenent del número d'assistents.