Acampades i travesses per muntanya

ACAMPADES

Dividim aquesta activitat amb dos variants diferents:

  1. La primera opció que es planteja és que l'empres Viu la muntanya organitzi tota l'acampada al terreny que nosaltres mateixos escollim. De la mateixa manera, nosaltres serem els encarregats d'organitzar l'intendència necessària per acampar (fogons, utensilis de cuina, estris de neteja i d'higiene personal,...) com també de planificar les activitats que es duran a terme durant l'acampada.

  2. Es crea un projecte Acampada amb una durada d'una setmana escolar on els alumnes, mitjançant els protocòls de projecte, creen l'acampada. Viu la muntanya es desplaça al centre per realitzar el projecte amb els alumnes com també a assistir i supervisar tota la sortida.

Si voleu més informació, cliqueu aquí.

TRAVESSES PER MUNTANYA

Hi ha moltes rutes per muntanya a Catalunya i nosaltres us les volem acostar al centre educatiu.

Les travesses per muntanya són un producte que té una durada mínima de 4 dies amb pernocta on els alumnes hauran de portar tot el material per fer la travessa escollida pel centre. La pernocta es fa amb refugis establerts, igual que els àpats que van inclossos dins del pack.

Dins la travessa per muntanya inclourem un servei de transport d'intendència i motxiles com també un monitoratge expert i titualt en guiatges per muntanya. Aquesta activitat va destinada a Batxillerats i Cicles Formatiu d'esports (CAFEMN).

Si voleu més informació, cliqueu aquí.