cuina educativa

QUÈ FEM

Fem cuina en directe. Ens desplacem al centre educatiu on ensenyem als alumnes a cuinar diferents aliments i plats saludables sense l'ús de fogons.

Ensenyem als alumnes un mínim d'autonomia dins el món de la cuina com també a sel·leccionar aliments saludables, on aprendran que el menjar sa pot arribar a ser molt bo. Gràcies a aquesta pràctica innovadora i a la formació i procedència dels nostres educadors, la instrucció de cuina inclou nutrició, història dels alumnes, cultura alimentària, geogràfia i matemàtiques.

L'objectiu principal de l'activitat és que els nens i nenes aprenguin a estimar els aliments saludables i manipular-los per tal que quedin el més saborosos possibles.

COM HO FEM

Amb una sola sessió de dues hores, els alumnes aprendran a cuinar diferents aliments on tastaran diversos sabors, cuinaran i preparan plats de cultures llunyanes i aprendran com els aliments més saludables es poden manipular pe convertir-los en molt saborosos.

El funcionament és senzill: ens desplacem al centre escolar amb totes les eïnes i aliments que s'han de fer servir durant la sessió i ensenyem a combinar i elaborar aliments saludables tot explicant-ne l'origen i les seves característiques nutricionals d'una forma molt entretinguda.

En resum:

  • Oferim totes les eines, ingredients i instruccions necessàries per cuinar un àpat deliciós, saludable i abundant cada setmana.

  • No es necessita cuina.

  • Receptes delicioses i nutritives.

  • Protocols de salut i seguretat adequats, incloses les precaucions contra la Covid-19.

  • Activitats curriculars divertides que inclouen lectura, ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

  • Cuina Educativa és 100% lliure de nous. Podem i donarem cabuda a qualsevol al·lèrgia alimentària.

OBJECTIUS

Deixa que els teus fills alliberin el seu xef interior! Els nostres instructors professionals de nutrició i cuina guien els xefs infantils oferint un aprenentatge pràctic, entretingut i segur durant tota la classe, però són els xefs infantils els qui fan la preparació i la cuina. Aquesta temporada, estem preparant contingut fresc i saborós per al vostre fill cuiner en inici de sessió centrant-nos en 3 temes culinaris molt divertits a les nostres sessions de cuina extraescolars:

  1. Fonaments: a la nostra primera classe, el vostre fill xef desenvoluparà confiança en la cuina aprenent els fonaments: mesurar, barrejar, triturar, barrejar i molt més! Aquestes habilitats van establir les bases per cuinar i coure, i els estudiants aprendran aquestes habilitats mentre creen un dolç amb un toc nutritiu!

  2. Coneixements d'estris de cuina: a les classes posteriors, els estudiants passaran a obtenir els seus coneixements sobre estris de cuina! Les receptes ofereixen un munt d'aprenentatge atractiu i tàctil perquè els nens perfeccionin els seus daus, tallar, picar, ratllar, plegar i picar amb una gran varietat d'eines de cuina, des de ratlladors i batedores d'immersió fins a batedores, culleres de fusta i ganivets de cuina per a nens. Aquestes eines de cuina ajuden a desenvolupar i perfeccionar la motricitat fina mentre els xefs infantils preparen receptes salades juntament amb els seus companys.

  3. Confiança culinària: els estudiants també aprendran a cuinar espontàniament durant diverses classes i desenvoluparan la seva confiança culinària amb receptes divertides i flexibles que els permetin triar les verdures, les herbes i les espècies d'un paquet d'opcions colorides i saboroses. Cada classe pràctica del món real animarà el vostre jove xef a involucrar tots els seus 5 sentits mentre expressa la seva pròpia creativitat culinària única, prova nous aliments i pensa en com cada component contribuirà a la seva pròpia obra mestra de receptes saboroses al final!