càpsula de nutrició

INFORMACIÓ GENERAL

Deixa que els teus fills alliberin el seu xef interior! Els nostres instructors professionals de nutrició i cuina guien els xefs infantils oferint un aprenentatge pràctic, entretingut i segur durant tota la classe, però són els xefs infantils els qui fan la preparació i la cuina. Aquesta temporada, estem preparant contingut fresc i saborós per al vostre fill cuiner en inici de sessió centrant-nos en 3 temes culinaris molt divertits a les nostres sessions de cuina extraescolars:

  1. Fonaments: a la nostra primera classe, el vostre fill xef desenvoluparà confiança en la cuina aprenent els fonaments: mesurar, barrejar, triturar, barrejar i molt més! Aquestes habilitats van establir les bases per cuinar i coure, i els estudiants aprendran aquestes habilitats mentre creen un dolç amb un toc nutritiu!

  2. Coneixements d'estris de cuina: a les classes posteriors, els estudiants passaran a obtenir els seus coneixements sobre estris de cuina! Les receptes ofereixen un munt d'aprenentatge atractiu i tàctil perquè els nens perfeccionin els seus daus, tallar, picar, ratllar, plegar i picar amb una gran varietat d'eines de cuina, des de ratlladors i batedores d'immersió fins a batedores, culleres de fusta i ganivets de cuina per a nens. Aquestes eines de cuina ajuden a desenvolupar i perfeccionar la motricitat fina mentre els xefs infantils preparen receptes salades juntament amb els seus companys.

  3. Confiança culinària: els estudiants també aprendran a cuinar espontàniament durant diverses classes i desenvoluparan la seva confiança culinària amb receptes divertides i flexibles que els permetin triar les verdures, les herbes i les espècies d'un paquet d'opcions colorides i saboroses. Cada classe pràctica del món real animarà el vostre jove xef a involucrar tots els seus 5 sentits mentre expressa la seva pròpia creativitat culinària única, prova nous aliments i pensa en com cada component contribuirà a la seva pròpia obra mestra de receptes saboroses al final!

FUNCIONAMENT

A través dels contingus del currículum escolar, es crea una Unitat Didàctica basada en 4 sessions d'orientació i una última d'avaluació.

Totes les activitats proposades han estat pensades per complir els continguts del curriculum escolar i adaptades per diverses franges d'edat.

La unitat didàctica a treballar està pensada en fer-la en formació continua on el nivell de dificultat augmenta segons passin les sessions. Dins les sessions hi ha apartats teòrics i pràctics els quals s'han de superar tots per separat. Els indicadors avaluatius es marcaran des de l'inici de la Unitat Didàctica on, mitjançant rúbriques i activitats avaluatives se n'extreurà una nota. Els indicadors avaluatius seguiran fins l'avaluació final, la qual serà una cursa d'orientació en format reduït i en terreny real.

EN QUÈ CONSISTEIX

Es desenvolupen 4 sessions de 1 hora on s'ensenya als nens a cuinar i menjar receptes d'inspiració internacional d'una manera divertida i pràctica. Es posa èmfasi en les habilitats de cuina, la seguretat de la cuina, la nutrició i el valor dels ingredients frescos.

En quatre sessions perfectament estructurades, els alumnes aprendran a cuinar sense perill, a conèixer els aliments i classificar-los, a tastar sabors d'altres cultures que els permetrà viatjar amb el gust i moltes coses més que el món dels aliments ens pot oferir.

A cada sessió els instructors portaran tot el necessari pel correcte desenvolupament de l'activitat, des d'estris de cuina per tots els alumnes fins als aliments que compondran la sessió del dia.