celebracions i festes d'aniversari

FUNCIONAMENT DE L'ACTIVITAT

L'activitat s'inicia a la Font Picant d'Argentona i té un fil conductor en format història on, en grups reduïts, els participants hauran d'anar resolent per aconseguir pistes, objectes i d'altres estris que hauran d'anar utilitzant al llarg de la història fins a un objectiu final.

És una activitat de muntanya amb una exigència física moderada. Això significa que l'activitat es desenvoluparà a muntanya, caminant per corriols i camins dels entorns del Castell de Burriac. La durada de l'activitat és de 3 hores aproximadament. Cada activitat té una recompensa final que proporciona la pròpia empresa. Mínim de participació: 20 participants.

ASPECTES D'INTERÈS

Volem fer festes d'aniversari diferents. Per això proposem l'activitat de MountainEscape room per les celebracions. També es poden adaptar curses d'orientació si es vol fer una activitat més competitiva en petits grups.

Tot el funcionament de l'activitat s'adapta en funció del número de participants i de les condicions que es parlin amb les famílies. Hi ha possibilitats de fer un piscolàbis o una celebració al final de l'activitat a la mateixa Font Picant, sempre i quan es consensui amb els participants i els familiars.

Per saber-ne més poseu-vos en contacte clicant aquí.