Funcionament i normativa

 1. El campus d’estiu de muntanya de Mataró és un campus d’organització autònoma. Les activitats són realitzades tant a Mataró (Passatge Pou d'Avall, 1) com a Argentona (Font Picant). Les activitats proposades són 100% realitzades a l’exterior de qualsevol centre o complex. Hi ha un espai habilitat per guardar qualsevol material dels participants.


 1. El calendari del campus determina el lloc on es realitzarà l’activitat. En el calendari posarà la destinació on els familiars han de portar els respectius participants, ja sigui a Mataró o Argentona, esmentades en el paràgraf anterior.


 1. Recordar que la quarta setmana es podrà escollir si anar a Port Aventura (amb un import setmana superior) o no participar en l'activitat i fer-ne una d'alternativa.


 1. El campus té un horari de 9 del matí a 5 de la tarda començant de manera puntual l’activitat proposada del dia. Els nens i nenes poden ser recollits a les 13h i tornar a les 15h per començar l’activitat de tarda a excepció d'algunes activitats on no es podran recollir (s'avisarà prèviament). Totes les activitats són fora del lloc de quedada, això significa que a les 9:15h no hi haurà ningú al lloc de trobada. En el cas que no s’arribi a l’hora estimada, els pares i/o mares es faran responsables de portar-los en el lloc d’inici de l’activitat.


 1. L’alimentació dels participants no va inclosa. Els participants s’hauran de fer càrrec del seu dinar. Hi ha disponibilitat d’un petit espai de manteniment del menjar en fred.


 1. Dins del campus hi ha certes activitats que requereixen l’ús del transport públic (rocòdrom, can jalpí, activitats d’aigua,...). El preu del transport va inclòs dins de la quota del campus.


 1. Està totalment prohibit portar dispositius mòbils (amb alguns dies d'excepció avisats prèviament).


 1. Els nens i nenes que marxin sols els migdies i/o tardes hauran de portar un justificant de casa.


 1. Els nens i nenes que participen al campus d’estiu es fan responsables dels objectes i/o diners que portin. La compra durant qualsevol activitat del campus queda prohibida.


 1. Tots els participants al campus de muntanya tenen una assegurança personal d’accidents.


 1. El lloc de quedada, la descripcio de l'activitat, el material per realitzar les activitats i aspectes d'interès serà detallat en el butlletí setmanal enviat per correu a tots els assistents del campus. També ho podeu consultar clicant aquí.